It’s a new day…

Jag vet att det här inlägget kommer väääldigt sent, men finns en baktanke med detta, som jag återkommer om strax…

Så har det gått ett par månader sen jag landade på Arlanda efter vad som kändes som en evighet i luften i två etapper.

Dels 6 timmars flygning mellan San Francisco och New York för att sen, mer eller mindre, direkt gå till gaten för ytterligare 8 timmars flygresa som skulle ta mig hem till Sverige igen. En dag som började med att klockan ringde vid 5 på morgonen lokal tid och som slutade med att jag somnade i min egen soffa hemma i Sollentuna klockan 15 på eftermiddagen dagen efter svensk tid.

Jag är inget mattesnille, så jag orkar inte räkna om hur många timmar jag orkade vara vaken. Allt jag vet är att jag spenderade en hel del vakna nätter i början tills jag fick ordning på jetlagen. Det var enklare att ställa om sig åt det andra hållet, helt klart…

Det var skönt att komma hem, beslutet kändes bara bättre. De jag pratade med verkade också ha tyckt att jag tog rätt beslut, även om jag själv tvekade rejält innan. Men nu i efterhand känner jag att det var till 100% rätt val. Det gav mig dessutom lite välbehövliga slantar över till att leva lite här hemma också.

Sedan jag kom hem har mycket hunnit hända. Bra saker och värdelösa saker. Det har gjort att jag inte riktigt har hunnit med att besluta mig om exakt hur, vad och när nästa resa blir av. För jo, det blir en till resa. Om allt klaffar bör den bli nästa sommar.
Jag har dock några olika saker att bena ut först.

Det första är ju vart jag ska åka. Jag spenderade faktiskt tid i nästan alla delar i landet senast, men missade större delen av västkusten. Så det är ju ett alternativ.

Det andra är vem jag ska åka med. För det är en sak som är säker, jag åker INTE själv igen!

Det tredje är när jag ska åka. Det är dock av mindre betydelse, precis som förra sommaren så får jag anpassa mig lite till omgivningen. Både arbetskollegor och annat som kan tänkas ha betydelse.

Jag ville bara med detta meddela att startskottet officiellt har gått för Martins USA-tour 2013!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.