Första stadiet av planering

Nu börjar det faktiskt hända lite saker. Vi har bokat samtliga flyg inblandade. SAS står återigen för transporten mellan Sverige-USA, United för transitflighterna mellan Newark och Washington, samt San Francisco-Chicago.

Och för att spica upp upplevelsen lite grann, och för att både Arvid och John är smärre MD-fantaster, så blev det Delta som tar oss från Washington-Tucson, via Atlanta med MD80 och MD90.

Vi har bokat några av hotellen, i Washington, Tucson, Flagstaff och Victorville. De som återstår är Vegas och San Francisco. Just nu är priserna i San Francisco helt galna, så där har vi nog lite is i magen och avvaktar en stund. Samma med hyrbil. Jag tror att priserna kommer gå ner lite grann efter högtiderna som stundar.

Vi har såklart börjat planera lite sevärdheter, redan i Tucson är schemat fullspäckat med besök på en närliggande flygbas, tillika flygkyrkogård, en missilsilo (!) och en ”Boneyard Safari”. Skall bli mycket spännande! Våra övriga preliminära resmål är Grand Canyon, Victorville (Southern California Logistics Airport) där det skall stå lite gamla SAS-plan bland annat, Mojave Airport, Edwards AFB. Vi har också preliminära planer på att ta en dagstripp in till LA, så att de andra får se det veritabla kaoset som stan innebär 🙂 

Sen är väl tanken att slutliga färden går upp längs med Highway 1 upp till San Francisco där vi tänkt vara vanliga turister de 3 sista dagarna.

Allt är ju såklart fortfarande väldigt preliminärt och kommer säkerligen förändras allt eftersom. Men än så länge ser dagsschemat fullspäckat ut, vilket är kanonkul!

Annonser

En kommentar

  1. Hej! Riktigt roligt att höra om din resa, har länge varit sugen på att besöka flygbasen! Hur var det, är det att rekommendera det och kyrkogården?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.