Grand Canyon mk II

Dagens exkursion tog oss 1½ timme nordväst upp till Crand Canyon National Park. Vädret var extremt ostabilt större delen av dagen, men vi klarade oss helt otroligt nog från regn, mer eller mindre helt.

Grand Canyon är ett sånt där ställe där man kan ta 10000 foton, förklara och berätta och fortfarande inte få fram hur osannolikt häftigt det är att stå där, och titta ner 1.5km i dalgångarna, med milsvid utsikt. Det är ett ställe man helt enkelt måste uppleva själv, och jag känner mig ganska nöjd med att fått göra det en andra gång!

Kvällen avslutades med en trevlig middag och lite drinkar på en närliggande skaldjursrestaurang.

Idag blir en liten mellandag, där det enda som egentligen står på schemat är transit från Flaggstaff, där vi befinner oss just nu, och till Las Vegas, NV. Eller Henderson om man skall vara mer korrekt, vi valde att bo lite utanför Las Vegas, då planen från början var att vi skulle åka runt en del. De planerna ändrade sig dock till att göra morgondagen till en heldag i Vegas istället och så tar vi sakerna vi skulle kolla in under resdagen idag istället. En plan som jag tror var ett bättre alternativ för att slippa åka fram och tillbaka.

Efter Las Vegas är det dags att röra sig mot Kalifornien för de sista 5 dagarna. Det kommer bli lite sicksackande för att manövrera oss igenom de områden som just nu drabbats av ganska kraftiga skogs- och markbränder, men än så länge tror vi inte att det kommer bli några större förändringar i varken resvägar eller planerade stopp.

Ett gäng bilder ligger upplagda på bilder.badanka.com som vanligt!

Until next time!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.